Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Geszti Péter őszinte vallomása: Más ember lettem

D. Tóth Kriszta nem volt kíméletes, pályafutásának néhány, ma már cikinek ható mondatával is szembesítette Gesztit, aki ugyan belátja, hogy megosztó személyiségnek számít, de ezt csöppet sem bánja.

A csinos műsorvezetőnek, D. Tóth Krisztának húsz éve egy egész nyarát tette tönkre Geszti Péter az Ájlávjúval, derül ki a DTK Show csütörtöki adásából, amelyben a show woman és a zenész különleges rapbetétettel is előrukkol.

„Manó ül a lombok között, Sára Lujza Sára, cseresznyézni felköltözött mára már a fára”: bár a Geszti-szerzemények többségét egy ország fújja lelkesen vagy bosszankodva, a szöveggyárosnak vannak olyan sorai is, amelyeket legszűkebb családján kívül senki nem ismer. Geszti Péter D. Tóth Krisztával azonban kivételt tett, és a DTK Show-ban felolvasta kislánya, Sára születésére írt versét.

A műsorvezető ennek ellenére nem volt kíméletes a Gringo Sztár frontemberével, pályafutásának néhány, ma már cikinek ható mondatával is szembesítette Gesztit, aki ugyan belátja, hogy megosztó személyiségnek számít, de ezt csöppet sem bánja. A zenész ugyanakkor elismerte, hogy érdekli az emberek véleménye. „Elolvasom az internetes kommenteket is. Sokat lehet belőlük tanulni, de próbálom kettéválasztani, hogy mi szól a személyemnek, és mi az éppen aktuális szerepnek, amit a tévében látnak az emberek.”

 DTK Show 2012. január 12., csütörtök 21.00, m1

Geszti Péter saját bevallása szerint más ember lett, amióta megnősült, és megszülettek a lányai. „A feleségem hihetetlen mennyiségű terhet vesz magára, a legtöbb férfi soha nem tudná végigcsinálni azt, amire egy anya képes. Összeabroncsozza azt, ami különben szétesne”. Hogy mi ennek a harmonikus kapcsolatnak a titka, és ki viseli a Geszti családban a nadrágot, a DTK Show csütörtök esti adásából derül ki.

hirado.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.