Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Geszti Péter és „lányai” koktél-mixernek álltak

Fergeteges hangulatú lemezbemutató koncertet adott Geszti Péter és csapata. A Gringo Sztár még a pult mögé is beállt, hogy megörvendeztesse a nagyérdeműt egy kis pálinkával.

Hatalmas érdeklődés övezte a Gringo Sztár lemezbemutató koncertjét, melyen nemcsak a teljes zenekar, hanem sok más ismert személyiség is tiszteletét tette. Még a koncert előtt a szórakozóhely egyik félreeső sarkában tanácskozott Geszti Péter X-Faktoros mentoráltjaival. A csapatok közül elsőként távozó Ikrek, a legutóbbi adás párbajvesztese az Apolló23 és a még versenyben lévő Rocktenors egy asztalnál ücsörögtek Gesztivel, aki a zeneipar kulisszatitkaiba is beavatta a feltörekvő énekeseket. Miután a társaság asztalt bontott kezdetét vette a koncert, melyen négy számot adott elő a Gringó Sztár.

Ezek közül az egyiket Geszti Péter nemcsak feléségének írta, hanem a jeles napon kedvesének is ajánlotta a Csak Te című muzsikát. A szám felcsendülésétől kezdve a házaspár le se vette egymásról a szemét, így a jelenlévők igazán szívmelengető pillanatnak lehettek szemtanúi. A lassú muzsikát azonban forró ritmusok váltották fel, hiszen a Sprechen Sie Disco című slágerre táncra perdültek a tehetségkutató felfedezettjei is. Így a Rocktenors nehézfiúi, az Ikrek tinilányai és az Apollo23 szépfiúi is a zenekar előtt rázták a riszálnivalót. Míg Nagy Feró és Pataki Ági inkább egyhelyben ücsörögve vagy épp ácsorogva nézték végig a fiatalok tombolását. A vendégek nagy része már ekkor az album nevét viselő pálinka sunrise koktéllal a kezében mulatozott. Ám a koncert utolsó számának hatására, ─ mely az album címadó dala volt – szinte mindenki pálinkakoktélt ragadott, tovább fokozva ezzel a sziporkázó hangulatot. Persze annak sem kellett elkeserednie, aki a koncert alatt nem jutott nedűhöz.


Fotó: Vanik Zoltán

Hiszen Geszti Péter és az együttes két énekesnője, Sapszon Orsolya és Gereben Zita a pult mögé álltak, hogy elkészítsék a még szomjazó vendégeknek a pálinka alapú italt. Bár a kiszolgálás kissé akadozott, s az ital arányait sem sikerült eltalálnia az alkalmi pultosoknak, a hármasfogat koktélkeverési kísérlete mindenki arcára mosolyt csalt. Gesztiék mixelési adottságait elnézve talán jobb is, ha a csapat inkább a zenélésre koncentrál. Hiszen az zökkenősmentesen és hibátlanul megy a Gringo Sztár csapatának.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.