Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Geszti-arcokat mutat a Sziget

A fesztivál mínusz egyedik napján, azaz augusztus 8-án Geszti Péter és zenésztársai több generációs élményben részesítik rajongóikat az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz+Az legjobb slágereivel. Ráadásul itt lesz a nyár újdonsága, Geszti új zenekara is, a Gringo Sztár.
Több generáción átívelő slágerek várják a Sziget mínusz egyedik napján a Nagyszínpad közönségét.Geszti Péter csaknem 20 éves zenei munkás-ságának legismertebb dalait élvezhetik a rajongók egyetlen nagy koncertbe sűrítve. Így azok a negyvenesek, akik a Csakazértis szerelemrebuliztak, azok a harmincasok, akik a Aj lav jút tolták a bakeliten, azok, akik néhány éve még aMa jól vagyokra szakítottak szerelmükkel és akik a Gringo Sztár Szabadulj fel című számára buliznak nyáron, ők mind ott lesznek. Hiszen egy időben, egy színpadon – élőben – fellép az összes szereplő.
Ott lesz a Jazz+Az-ból Dés László, Behumi Dóri, Kozma Orsi, Váczi Eszter, a Rapülőkből Berkes Gábor és Michel, valamit Kiki az Első Emeletből. A két és félórás megakoncerten zenél majd Geszti Péter új formációja, a Gringo Sztár isGereben Zitával és Sapszon Orsival friss, nyári slágereikkel és meglepetés vendégeikkel. Egy dal erejéig a színpadra lép a Balkán Fanatik is és Geszti duettet énekel Zoránnal, aki a technika segítségével egy kivetítőn lesz jelen a színpadon.
kultura.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.