Monday, September 25, 2023
spot_img

Latest Posts

George Michael emléket állít: White Light

George-michael-white-light2012. július 29-én lesz pontosan 30 éve, hogy George Michael – akkor még az Andrew Ridgeley-vel közösen alapított Wham! duó tagjaként jegyzett – első kislemeze, a Wham Rap felkerült a brit listákra. Ennek állít emléket a zenész új szerzeménye, a White Light, amit először a nevezetes napon, rádión hallhat a nagyközönség. Szintén ekkortól lesz előjegyezhető az augusztus 12-én megjelenő White Light maxi, melyen a címadó dalon kívül egy további, eddig kiadatlan mű is helyet kap majd. 
“Kiskoromtól kezdve énekes-dalszerzői karrierről álmodtam, de soha, legvadabb álmaimban sem képzeltem volna, hogy 30 év után is itt leszek, boldogan, egészségesen, még mindig tele zenével. A sors kegyes volt hozzám, ahogy az a több millió ember is, akik megvették a lemezeimet, és évről évre eljöttek a koncertjeimre 1982 óta. A White Light az én köszönetnyilvánításom mindenkinek, aki részese volt a sikeremnek.” – nyilatkozta George Michael a jubileum kapcsán.
A művész jelenleg új lemezén dolgozik, ami az első lesz a 8 évvel ezelőtti, több mint 10 milliós példányszámban elkelt Patience óta; szeptembertől pedig folytatja a Symphonica elnevezésű, különleges turnéját, európai és ausztrál állomásokkal.

 mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.