Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

GENGSZTEREK ÉJSZAKÁJA

Látványos zenés-táncos show hazai sztárokkal és sok zenével!

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad egy chicagói börtönné alakul át, ahol három kőkemény gengszter ül egy cellában… Idén MÁZS a hölgy rajongóinak két jóképű sztárt, két nagyon jó barátját invitálta fellépőnek koncertjére Vastag Csaba és Hujber Ferenc személyében. A három előadó rosszfiúvá alakul át egy estére és egy igazi gengszter show-t láthatunk.

Vastag Csaba és a keményfiúk!

Vastag Csaba nevét egy ország ismeri most, de Árpi műsoraiban állandó vendégnek mondható és az elmúlt 10 évben a MÁZS-Produkció minden nagykoncertjén fellépett. Hujber Ferencet inkább filmszínészként, mint énekesként ismeri a közönség. Kevesen tudják róla, hogy több musicalben is játszik és rendszeresen képezi a hangját szakemberek segítségével, számára ez lesz az első zenekaros, élő- koncert. A műsorban felcsendülnek igazi pop-rock slágerek és egy – egy musical is természetesen a három énekesre szabva.
A helyszín Chicago – a bűnözés fellegvára. Adott három szívtipró gengszter, egy show-business cella és persze egy tárgyalás… Az, hogy miért és hogyan kerültek a börtönbe, még milyen további balhékat csinálnak ott és ezért milyen büntetés várja őket, az kiderül a koncerten.
Időpont: 2011. augusztus 7., vasárnap
Helyszín: Budapest, Margitsziget Szabadtéri Színpad

Jegyek kaphatók az Interticket hálózatában és az ismert jegyirodákban!

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.