Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Ganxsta Zolee is fellép csütörtökön a ferencvárosi Karantén Koncertek sorozatában

– Ganxsta Zolee is fellép csütörtökön a Ferencváros Karantén Koncertek elnevezésű, kontaktmentes utcai koncertsorozatában, amely délután a Bakáts térről indul.

Ganxsta Zolee Takács Vilkóval lép fel Dos Diavolos néven. Az önkormányzat szerdai közleménye szerint nemcsak a színpadot helyettesítő biciklis riksa lesz rendhagyó a koncerten, hanem a produkció is. A rapper ugyanis kedvenc rap és blues számait adja elő akusztikusan.
A 15 órakor kezdődő koncerten – amelynek fellépőire a közönség is szavazhatott – Galát Norbert retro táncdalokat ad elő, Szabó Csilla gyerekműsorral lép fel, a Valami Swing nevű formáció pedig swinget, sanzonokat és gypsy jazzt játszik.
Az önkormányzat múlt héten hirdetett pályázatot a járművekről kihangosított, élő fellépésekre az után, hogy a költészet napi mozgó produkciókat követően sok kerületi polgár kérte a program folytatását.
A rendhagyó utcai koncertekre – amelyekkel a nehéz anyagi helyzetbe került előadóművészeket is támogatják – továbbra is lehet jelentkezni. A koncerteket csütörtökönként 15 és 19 óra között tartják. A járművet, védőfelszerelést, engedélyeket és a hangosítást az önkormányzat biztosítja, de a rendezvénysorozat jellege miatt díszleteket, fénytechnikát és más speciális költséget nem tudnak vállalni. A legalább egy órás műsorokért minden fellépő egyenlő, bruttó 50 ezer forint tiszteletdíjban részesül.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.