Friday, December 9, 2022
spot_img

Latest Posts

Ganxsta Zolee és a Kartel – MiTiSzó? klippremier

Lassan fél éve, hogy a hazai rap&roll szövegelő fenegyerekei kíméletlenül feltették a következő kérdést: MiTiSzó?

Azóta körbejárták hazánk klubjait, porig égetve minden helyszínt maguk után, majd még nagyobb lendülettel folytatták zúzós turnéjukat a fesztiválokon. Nem kisebb felfordulást és hosszú ideig kitartó atomrobbanásnyi energiákat hagyva maguk után. Ez utóbbi alkalmakból pedig nem lesz hiány 2012-ben, mivel idén először a csapat meghívást kapott az összes nagy hazai fesztiválra!

A Kartel az elmúlt hónapokban átesett egy nagyobb vérfrissítésen, ami nemhogy visszafogott volna a magyar hardcore fenegyerekeinek lendületéből, hanem eddig sosem látott energiákat generált a zenekar körül! Ehhez pedig elegendő ellátogatni egy soron következő koncertre és bárki megbizonyosodhat róla!

A zenekar 2010-ben jelentkezett utoljára videoklippel, melyet a Dublin című dalhoz készítettek autentikus környezetben, azaz egészen pontosan Írországban. Két év után azonban végre új anyaggal örvendeztetik meg rajongóikat, melyet természetesen a szeptemberben megjelenő „Hatalmat a népnek” című lemez ominózus MiTiSzó? című nótájához forgattak.

Terepjárók, pálinka, csajok, jókedv, zsugázás, Guy Ritchie-s képi hatások, korábbi Vato Loco hangulathoz visszanyúló hangzás és hamisítatlan Kartel szövegvilág Döglégy Zolee és Big Daddy L gondozásában! A jelenlegi nehéz időkben a zenekar igazán hiteles ars poetica-ja a következő: a negatív dolgokkal és a hétköznapi szürkeséggel szemben bulizással, valamint jó házi pálinkával kell felvenni a harcot, hogy a vérpezsdítő hangulat hosszú időre garantálva legyen! Erre pedig a legjobb bizonyíték a koncerteken túl az aktuális videoklip!

A csapat Pusztaottlakán forgatott, ahol a tepertőfesztivál hagyományaira építve, idén augusztus 15. és 20. között először kerül megrendezésre a LikeFest! Döglégy Zolee pedig a fesztivál házigazdájaként még egy sztárvendégekkel megspékelt Ganxsta Zolee és a Kartel Megakoncerttel is készül!

Nézzétek meg a klippet és az idei nyár nem múlhat el legalább egy Ganxsta Zolee és a Kartel koncert nélkül!

További információ a zenekarról:
www.kartel.hu
www.facebook.com/ganxsta.zolee.kartel

LikeFest
www.likefest.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.