Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Funkerman és Hamvai P.G. közös munkája végre Magyarországon is megjelenik – Automatic

A holland sztár producer Funkerman még a tavalyi év folyamán hirdetett nemzetközi remix pályázatot legutóbbi kislemezéhez, az Automatic-hez.
A több, mint négyezer jelentkező közül egy magyar alkotó trió Dave Martin, Hamvai PG és Roberto Winny nyerte meg a versenyt, mely a remekbeszabott remixen kívül még köszönhető volt Hamvai P.G. egész dance szcénát megmozgató felhívásának, melyben szavazásra buzdította a hazai elektronikus zene rajongóit.
Persze ez nem lett volna elegendő, ha előbb, a Funkerman vezette zsűri nem választja be a legjobb tíz remix közé a magyar munkát, mivel csak ezekre szavazhatott a közönség. A komoly szakmai elismerésen kívül, valamint az 1500 euros stúdió felszerelésen kívül, természetesen a magyar remix is megjelent a hivatalos remixek közt és letölthető az összes jelentős nemzetközi letöltő oldalról Funkerman kiadójának, a Flamingo Recordsnak köszönhetően.
Hamvai P.G. így nyilatkozott a versenyről: “Nagyon köszönjük mindenkinek, hogy szavazatával hozzájárult ehhez a szép eredményhez és remélem osztoznak az örömünkben, de köszönet illeti a médiapartnereket is, akik kivétel nélkül mellénk álltak ebben a projektben.”
Dave Martin, Roberto Winny és Hamvai PG díjnyertes remixe meghallgatható itt.
A dal eredeti verziója meghallgatható itt.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.