Sunday, June 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Fun. “WE ARE YOUNG (FEAT. JANELLE MONÁE)

A Fun. “WE ARE YOUNG (FEAT. JANELLE MONÁE)”  c. dala a BILLBOARD “HOT 100” tetején:

A Fun. nagysikerű dala, a “We Are Young (Feat. Janelle Monáe)” betört a Billboard “Hot 100” lista élére! A sláger több mint 1.5 millió letöltéssel a “Top Digital Songs” listát is vezeti, és Amerikában a rádiós játszási listákon is a csúcsot ostromolja.  Mindemellett világszerte kiemelt játszást élvez a klipje az MTV-n, nemrégiben a “Hét PUSH Előadója” is voltak, és jelölték őket a 2012-es mtvU Woodie Awards -on a “Legjobb Új Woodie” kategóriában. Itt lehet rájuk szavazni:  www.mtv.com/ontv/woodieawards/2012/breaking-woodie/.

Nemrégiben a Billboard címlapsztorit közölt velük, április második felében a Late Show with David Letterman -ben lépnek majd fel, de láthatók lesznek a Conan Showban is hamarosan.  Jelenleg egy teltházas Észak-amerikai turnén vesznek részt, és fellépnek a South by Southwest® zenei és médiakonferencián is Texasban.

A New York-i illetőségű zenekar első lemeze 2009-ben jelent meg “AIM AND IGNITE” címmel. A hamarosan megjelenő második lemez, a “SOME NIGHTS” az első nagykiadós kiadványuk, és Jeff Bhasker (Kanye West, Jay-Z, Alicia Keys, Beyoncé, Drake) producerrel készült.

A klip, melyet már több mint 12 millióan láttak:  http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts

További infók: www.ournameisfun.comwww.facebook.com/ournameisfuntwitter.com/OurNameIsFun, és www.fueledbyramen.com.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.