Wednesday, February 28, 2024
spot_img

Latest Posts

FLO RIDA "GOOD FEELING" CÍMŰ KISLEMEZE MÁR PLATINA;

A NEMZETKÖZI SZUPERSZTÁRNAK ÍGY EZ MÁR A HATODIK PLATINA KISLEMEZE AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN

Flo Rida bombasztikus kislemeze, a  “Good Feeling” platina lett Amerikában: a digitális kislemez-eladások megközelítik a 2 milliót. A Dr. Luke producer segítségével elkészült “Good Feeling” már a rapper hatodik platina-kislemeze. Jelenleg több amerikai listán is a TOP 5-ben tanyázik, pl. a Billboard-on és az iTunes-on is. Az Erik White által rendezett klip pedig 35 millió megtekintés felett van a YouTube-on.

 http://youtu.be/3OnnDqH6Wj8

Flo Rida napjaink egyik legelismertebb rappere, aki szinte mindenhol fellépett már.  2007-ben robbant be Miamiból a köztudatba “Low (feat. T-Pain)” című kislemezével, majd debütáló albumával, a “MAIL ON SUNDAY”-jel. A kislemez azóta az elmúlt évtized egyik legsikeresebb digitális eladását hozta: világszerte több mint 11 milliót! Ezzel 2008-ban a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint az Egyesült Államok legsikeresebb legálisan letöltött dala. A Billboard Hot 100 listáját 10 egymást követő héten vezette. 2009-ben Flo Rida újabb bravúrt ért el “Right Round”című dalával, mely megjelenése hetében több mint 636.000 példányban fogyott digitálisan. Jelenleg közel 12 milliónál tart az eladása.
2010-ben újabb zajos sikert ért el világszerte a “Club Can’t Handle Me”-vel (feat. David Guetta), melynek videóját már több mint 100 milliószor látták a YouTube-on. Flo Rida nemzetközi kislemezeladásai már 40 millió felett járnak.

A rapper legújabb dala, az ausztrál énekesnő, Sia közreműködésével készült “Wild Ones” klipje itt megtekinthető: http://youtu.be/xScsmPyspLg.
A dal február közepétől kapható nálunk is digitálisan!
További infó: www.officialflo.comwww.facebook.com/officialflowww.twitter.com/official_flo és www.youtube.com/officialflo.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.