Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Figyelem! Megmutatja magát az InterYou

Az InterYou zenekar szélsebesen robbant be a köztudatba az elmúlt hónapokban. Első klipjüket, az Érted Éltem-et, már rotációban láthatja a közönség a zenecsatornákon, és a youtube-on is több mint hetvenezren nézték meg. Most mindenki megnézheti magának őket, március 27-én, a Columbus Hajón!
Ati (ének), Cris (ének, gitár) és Ádi (basszusgitár, vokál) alkotta banda nagy erőssége, hogy saját szerzeményű pop-rock dalokkal törnek be a zenei piacra, tehát nem egy bevált recept szerint összerakott fiúcsapatról van szó. Aki nem hiszi járjon utána! Március 27-én a Columbus Hajón 20:00 órától élőben is megmutatják a srácok tehetségüket! A bemutatkozó koncerten az InterYou előadja a megjelenő lemezük szinte teljes anyagát.
– Az elmúlt 1,5 év munkáját visszük színpadra, szóval nagyon kíváncsiak vagyunk a közönség visszajelzéseire, mert sok munka van amögött, amit hallani fognak. – fogalja össze várakozásaikat, Ádi. A saját repertoár mellett előadnak majd két feldolgozást is, de hogy mik ezek, maradjon meglepetés…
Az InterYou élő koncertjén kiegészül két session-zenésszel is, így teljes zenekari felállásban nézhetjük meg az év egyik legeredetibb felfedezett csapatát. Ati, Cris és Ádi a koncert után szívesen meg is ismerkedik a közönség tagjaival, szóval, ha meg akarod őket személyesen is ismerni, ott a helyed!
mymusic.hu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YbynXpbe21U[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.