Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Figyelem! Megérkezett a Poster Boys!

Új zenekart üdvözölhetünk! A Poster Boys Ponikló Imre és Noel R. Mayer oldalprojektjeként indult, de ma már a bemutatkozó koncertjükre és az első albumukra készülnek! Ismerkedjünk meg mi is a Poster Boys-szal!

A Poster Boys valahogy úgy alakult, hogy Ponikló Imre (amber smith) és Noel R. Mayer (The Walrus) elkezdett poénkodni azon, hogy közös bandát alapítanak. Aztán a beszélgetés után egyszer csak azt vették észre, hogy megalakult a zenekar és készülőben az album.
Dobosként a Kispál és a Borzból is ismert Mike Zwecker (Bastiaan) szállt be, Fülöp Bence (Kamikaze Scotsmen) pedig basszusgitározik az új bandában. A Poster Boys már nyolc dalt össze is rakott, amelyek a szerelemről, a veszteségekről és a boldogság kereséséről szólnak. Egy konkrét tematika köré építették fel az első albumukat, a „Things we had time for”-t, ahol a dalok szerves kapcsolatban állnak egymással. Ez egy érzelmi utazás, ahol általános szereplőkön keresztül ábrázolják az eseményeket: egy névnélküli fiú és egy egyszerűen Suzy-nak nevezett lány kapcsolatába láthatunk bele. Mindkét fél gondolataival megismerkedhetünk, végigkövetjük őket, belehallgatunk a beszélgetéseikbe.
A Poster Boys-ban minden tag kiveszi a részét a dalszerzésből, Ponikló Imre és Noel R. Mayer felelős a zenéért, és Mike Zwecker és Fülöp Bence írja a szövegeket. A csapat adózik a tagok komolyzene iránti közös szerelmének, a könnyed pop köntösbe burkolt számokon keresztül is.
A zenekar a Dürer-kertben fog debütálni december elsején! Habár a „Things we had time for” csak januárban fog megjelenni, de már két dalt a publikum elé tártak. Ez a „Pale Blue Eyes”, ami a nyitószám és bemutatja nekünk a srác félelmeit és a lány szerelmét. Az „It’s over” az album hatodik dala lesz, és a baljós cím a fiú várakozását jeleníti meg. Az biztos, hogy a lemez érdekes párkapcsolati utazást választott témájául, és a szóba kerülő érzéseket talán mindnyájan ismerjük és tapasztaltuk már.
Készüljetek a decembert is megnyitó debütáló koncertre! Utána december 2-án Nagyváradon és 3-án Békéscsabán a Bastiaan társaságában lehet elcsípni a Poster Boys-t!
Anikó
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.