Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Fiatalít a Ladánybene 27

A magyar reggae megteremtésében és színvonalas működtetésében kulcsszerepet betöltő Ladánybene 27 háza táján az elmúlt időszakban kisebb-nagyobb változások történtek

Az élet úgy hozta, hogy a zenekar két posztján is tagcserére került sor, mindemellett az idei évtől az LB27 immár állandósult, fúvósokkal bővült formációban lép fel.
Egészen pontosan öt új tagot köszönthetünk a zenekarban, akik ráadásul (korukból adódóan) mind egy újabb generáció tagjai! A billentyűs szakosztályt 2010 tavasza óta Kálmán András (Kálmi) erősíti, az idei évtől a doboknál a Knotty Headz korábbi dobos-énekese, Krecsmáry Zsolti foglal helyet. Továbbá a nélkülözhetetlenné vált és állandósult LB27 Brass szekció soraiban Görögh Danit (trombita), Pásztor Ákost (szaxofon), Hegyi Viktort (harsona) köszönthetjük.
Ezen változásoknak köszönhetően a fiatalok által eddig is kedvelt Ladánybene 27 zenekar, tagjai közt is képviselteti magát egy új generáció. A fiatalos lendület és az érett, tapasztalt erő nagy találkozása teszi igazán izgalmassá és moderné a megújult LB27 zenei világát és szövegeik pozitív üzenetét.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.