Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Fiatal csillag a hazai popzenében: Venczli Alex

Az Ének iskolája című televíziós show első szériájában mutatkozott be Venczli Alex, aki mára az összes egykori szereplő közül a legnépszerűbbé vált. Az elmúlt hónapokban nemcsak azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egykori tanára, Szandi fellépésein ő is énekelt a különböző rendezvényeken, de első saját dalával mára listavezető is lett.
Alex életében elsőként a színházi sikerek jöttek: 200 gyerek közül választották ki a Budapesti Operettszínházba a Veled Uram című rockoperába, ahol egy évadon keresztül játszotta I. András szerepét, majd Mauglit alakította a Dzsungel Könyvében, főszerepet kapott a Valahol Európában című musicalben, valamint a kis Benjámint is ő formálta meg a Józsefben.
Ezt követően Alex a popzenei pályára lépett: első szólódalaidén augusztusban jelent meg “Hit Rewind” címmel. Olyan nagyszerű művészek karolták fel, mint Rácz Gergő, Molnár Gábor és Johnny K. Palmer. A siker nem is váratott magára sokáig: a Music Channel Top 21 csúcsát is meghódította!
A frissességet sugárzó, nyári hangulatú dalhoz egy szuper videoklip is készült, melynek köszönhetően Alexrajongótábora látványosan növekszik. Ez természetesen aFacebook-oldalán is megmutatkozik, ahol rajongóinak száma már a 12 ezret is túllépte.
Ezzel párhuzamosan pedig egyre nagyobb az érdeklődés a fiatal énekes iránt: a Popcorn magazinban poszteren is megjelenő tizenéves tehetség rajongói találkozóján valóságos tömeg gyűlt össze, rengetegen szerettek volna találkozni vele személyesen is. Alex pedig őszinte örömmel és szeretettel fogadta rajongóit, akikkel közösen egy felejthetetlen élményben volt része.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.