Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Fergeteges built csapott David Guetta Bukarestben

A világ legjobb house DJ-je, David Guetta pénteki bukaresti fellépésén 6500 rajongó tombolt. A partit DJ Almud warm-up set-je nyitotta, majd a magyarországi Muzzaik fellépése után a tömeg hangulata a tetőfokára hágott a Getting Over You dallamára – a francia szupersztár, David Guetta ugyanis ezzel a dalával kezdte a Romexpo főpavilonjában két és félórás műsorát. Guetta több meglepetést is tartogatott: bemutatta új single-jét, amelyet Bukarest előtt eddig csak egy városban játszott, ez a Rihannával közös, Only Girl című dal. Természetesen a megaslágerekről sem feledkezett meg a főszereplő:  a Sexy Bitch, a Love Is Gone, a Club Can’t Handle Me, a When Love Takes Over, az I Got a Feeling vagy a Memories is felcsendült.

A Guetta által szolgáltatott ritmust a 8×4 méteres ledfalon futó látványos animációk és a rajtuk megjelenő román nyelvű üzenetek, illetve 14 óriásképernyő egészítette ki. A dj szettjében a saját dalok mellett más előadók is helyet kaptak, a Daft Punk közismert Around the World című dala alatt pedig egy 3 méter magasságú, táncoló és szikrákat okádó óriásrobot is megjelent a színpadon. Később a közönség közelebbi ismeretséget köthetett a robottal, hiszen közéjük is beállt táncolni.

Arról, hogy David Guetta rajongóinál ne jelentkezzenek zeneelvonási tünetek, a helyszínen DJ Konstantin, a Kristal Glam Clubban szervezett hivatalos afterpartyn pedig a német M.A.N.D.Y. duó gondoskodott.

David Guetta romániai fellépését a Deadcode Production és a Félsziget Fesztivál szervezte. A francia szupersztár a Deadcode Production DIAMOND SERIES nemzetközi partisorozat keretében látogatott Bukarestbe, Prágába, Pozsonyba és Debrecenbe.

A rendezvényt a Kiss FM támogatta, szponzorok: Heineken, XSence, Burn, Orange, Citroen, J. W. Marriott, Kristal Glam Club.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.