Friday, June 14, 2024
spot_img

Latest Posts

FENYŐ MIKLÓS KONCERT

2011. augusztus 27. – Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Sztárvendégek: Mystery Gang, Prison Band

A hagyomány idén is folytatódik: augusztus utolsó hétvégéje és a Margitsziget neve már teljesen összeforrt Fenyő Miklóssal és egy felejthetetlen koncertélménnyel… 2011-ben azonban a közönség legnagyobb örömére a legendás Fenyő Gyöngye zenekar egy big band kíséretével egészül ki a még különlegesebb hangzás érdekében!
1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép, azonban az idei évben valami egy picit megváltozik: alehető legpörgősebb bulit varázsolja majd a színpadra Fenyő Miklós és a két meghívott sztárvendég, akik a rockabilly műfaj legnépszerűbb képviselői: a Mystery Gang és a Prison Band minden bizonnyal felpezsdíti a nem mindennapi nyári helyszín hangulatát!
Ami viszont nem változik: a különleges látvány, díszlet és show idén is magával ragadja majd Mr. Rock And Roll hűséges rajongótáborát! A felejthetetlen koncertélmény garantált!
A közreműködők között a Fenyő Gyöngye zenekar neve már ismerősen cseng minden visszatérő vendégnek, azonban az idei alkalommal egy teljes big banddel kiegészülve kápráztatják el az újszerű, mégis megszokott dallamokra vágyókat a szabadtéri színpadon. ACsacska Macska Vokál, valamint a Jampi Angyalok Tánckar ezúttal sem hiányozhat; csakúgy, ahogyan az igazi rajongók sem. Aki kihagyja, egész életében bánni fogja, hogy nem vett részt ezen a különleges eseményen!
Természetesen a műsorban elhangzanak az örök kedvencek is – köztük a “Csavard fel a szőnyeget”, a “Csókkirály”, a “Hotel Menthol”, a “Limbó Hintó” és a “Napfény a jégen” című dal – valamint a többi Hungária és Fenyő sláger.
Hallgasd meg a koncert rádióspotját ide kattintva!
További információ és jegyrendelés: www.fenyo.koncert.huwww.facebook.com/fenyomiklos

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.