Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Latest Posts

FENYŐ MIKLÓS KONCERT

120825-fenyo-koncert2012. augusztus 25. – Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Sztárvendégek: a Made in Hungaria színdarab főszereplői
Miller Zoltán | Blazsovszky Ákos | Ferencz Bálint
Gieler Csaba | Háda János | Lévay Viktória

Mi a program a nyár utolsó szombatján? Nem is kérdés. Minden évben egy felejthetetlen Fenyő Miklós koncerttel fejezzük be a vakációt. Augusztus utolsó hétvégéjén hiányozna, ha nem lenne. Idén sem lesz másképp.

1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. Visszatérő vendégeink már tudják, hogy minden évben valami különleges látvánnyal, díszlettel és show-val várja közönségét Mr. Rock And Roll.
Idén májusban utolsó alkalommal játszotta a József Attila Színház a Made in Hungaria című színdarabot. A darab Fenyő Miklós életének egy szakaszát dolgozza fel. A 2001 októberében bemutatott művet több mint 320 alkalommal játszották, amiben maga Fenyő Miklós is szerepet kapott. Erre a darabra is emlékezünk a koncerten a főszereplőkkel együtt, igazi házibuli hangulatot varázsolunk a Margitszigetre.
Természetesen a műsorból nem hiányozhatnak majd a legismertebb dalok – Csavard fel a szőnyeget, Csókkirály, Hotel Menthol, Limbó Hintó, Napfény a jégen valamint a többi Hungária és Fenyő sláger.
További információ és jegyrendelés: www.fenyo.koncert.hu
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.