Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Félreértés történt, mégsem búcsúzik a Judas Priest

Búcsúturné lesz, de ez nem jelenti azt, hogy a zenekar valóban el is búcsúzik a közönségtől. Olyannyira, hogy már új albumon is elkezdett dolgozni a veterán formáció

A Judas Priest decemberben jelentette be, hogy utolsó turnéjára készül, az idén induló nagyszabású koncertsorozat az összes fontos nagyvárost érinti a világon, hogy minden rajongó megkapja a lehetőséget egy utolsó Judas Priest-fellépés megtekintésére. A hírt mindenki úgy értelmezte, hogy a veterán rockerek befejezik a zenélést, és a turné végén feloszlatják az együttest, ám Glenn Tipton gitáros most felvilágosította a rajongókat, hogy szó sincs befejezésről. A búcsúturné az utolsó nagy koncertsorozat lesz a Judas Priesttől, de lemezt azért még ezután készít a formáció, sőt, egy-egy fellépésre is lehet esély a jövőben.
“Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, ez a búcsúturné legkevésbé sem jelenti azt, hogy a zenekar megszűnik. Sőt, éppen most jelentettük be, hogy új lemezt készítünk. A bejelentett koncertsorozat viszont valóban az együttes legutolsó komolyabb turnéja lesz” – így a gitáros.
(NME)

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.