Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Február 2-án új korszak kezdődött Barbee életében

Barbee körül nagy már a sürgés-forgás, készülőben a második nagylemez és márciusban bemutatásra kerül új immáron soron következő hetedik videoklip. Kiderült, hogy a “megszépült” internetes birodalom egy új korszak kezdete.

– Barbee második lemeze sokkal egységesebb kiforrottabbnak ígérkezik, mint a bemutatkozó album. Az első album picit útkeresés is volt. Több stílus volt rajta található a poptól a rockig bezárólag. A második anyag elektronikusabb hangvételű lesz, kicsit futurisztikus képi világgal tarkítva. Ahogy az hanganyagnál is Barbee is szövegíróként szerepel majd a lemezen Lakatos Levente és Major Eszter mellett. Persze nem kell megijedni nem egy kardinális imidzs váltásról van szó mert a tinédzserek első sorban barbee rajongói és ez az album is elsősorban nekik fog szólni. egész egyszerűen egy magas színvonalú dolgot szeretnénk csinálni – mondta Bognár Tibor, az énekes menedzsere, aki szerint Barbee 2010-ben meghatározó lesz a hazai könnyűzenei életben.
A szőke előadó 2008-ban tűnt fel és alig két év alatt sikerült bevívni magát az élvonalba. Videoklipjei többször szerepeltek a toplisták élén, miközben a tinik körében komoly rajongótábora tett szert, miközben februárban elkészült és elindult a megújult site-ja..
A weboldalon sok új érdekes dolgot találhattok. Barbee mindennapjait a Twitteren mellett, ezentúl itt is figyelemmel kísérhetitek, sőt és a hivatalos facebook oldalra is tudtok egyből rajongóként csatlakozni. A galériában a fotókat tudjátok kommentálni, hogy melyik kép tetszik nektek a legjobban vagy melyiket tartjátok cikinek. A külföldön élők az iTunes-ról egyből tölthetik le a Barbee dalokat.
A megújult weboldalért klikk IDE.
A készítők reméljük az új oldal és az újítások elnyerik mindenki tetszését és mindenki kedvére böngészhet az oldalon!
Ide kapcsolódó hír. hogy Barbee február végén leforgatja soron következő legújabb klipjét, ami már a második CD dalainak előfutára. Jelenleg is zajlanak új album stúdiómunkálatai. Márciustól Barbeet egy egész évben tartó kampány arcaként lehet látni, ha nyitott szemmel jártok több helyen felfedezhetitek majd. 
– Bíró –
www.zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.