Monday, September 25, 2023
spot_img

Latest Posts

Fajsúlyos nevek a Flaming Lips albumán

Ke$ha, Yoko Ono és Bon Iver is szerepelni fog a Flaming Lips új albumán. Wayne Coyne a Flaming Lips énekese bejelentette, hogy bandája következő albumán meglehetősen változatos vendégelőadókkal szerepelnek együtt.

A vendégelőadók sorában olyan nevek is szerepelnek, mint Nick Cave, Lykke Li, Erykah Badu, Bon Iver, Ke$ha és Yoko Ono. Az albumnak nincsen hivatalos megjelenési ideje de Coyne reményei szerint áprilisban kerülhet napvilágra. A vendégelőadók összeválogatása a zenekar meglehetősen tág zenei spektrumának jegyében történt. A korongról néhány felvétel már el is készült (Nick Cave, Neon Indian, Plastic Ono Band) de még vannak, akik váratnak magukra (Bon Iver).
Vannak még olyan előadók is (Ke$ha, Lykke Li, Erykah Badu), akikkel a zenekar még egyelőre tárgyal, de mindenképpen szeretnék szerepeltetni őket az új albumon. A tavalyi év meglehetősen zsúfolt volt a zenekar számára: a Darks Side of the Moon c. Pink Floyd feldolgozás lemezükkel turnéztak, új dalokat adtak ki a tetszetős gumi koponyás csomagolásban és felvettek egy 24 órás maratoni dalt Halloweenra. Az évet egy fergeteges újévi koncerttel zárták a Yoko Ono’s Plastic Ono zenekarral együtt, akikkel a Flaming Lips már fel is vett egy négyszámos Christmas EP c. kislemezt.
Bognarp
Forrás: NME
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.