Sunday, January 29, 2023
spot_img

Latest Posts

Everything Is Recorded: Richard Russell kiadta új lemezét és az XL Recordings történetét is

Richard Russell zeneipari mogul kollaboratív projektje, az Everything Is Recorded igazi tavaszi lendülettel toppant be a karanténlét alatt is virágzó online térbe: több sikeres beharangozó dal után megjelent második albuma, a “FRIDAY FOREVER” és “Liberation Through Hearing” címre keresztelt könyve is, mely egy tízórás soundtrack-playlistet is kapott.

Az XL Recordings kiadó feje a tizenkét dalos lemezen olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Infinite Coles, Aitch, Berwyn, Maria Somerville, Flohio, James Massiah, Kean Kavanagh, Penny Rimbaud és A. K. Paul. A korong a tipikus péntek esti élmények egyetemességét járja körbe a várakozás lüktető energiáitól kezdve egészen a másnap reggel kótyagos mámoráig, és a brit zenész/producer Mercury-díjra jelölt debütalbumát követi a sorban. Az egész lemezt Russell londoni stúdiójában rögzítették a sokszínű közreműködő gárdával. Arról pedig már a dalok címei is árulkodnak, hogy a zene segítségével egy péntek este 9:46-kor kezdődő és másnap 11:59-ig tartó sztorit mondanak el.

Ugyanakkor nem ez az egyetlen történés a zenei producer háza táján. Az április 2-án napvilágot látott “Liberation Through Hearing: Rap, Rave and the Rise of XL Recordings” című memoárban arról a három évtidezről mesél, melyet a zeneipar innovációjának frontvonalában töltött az XL Recordings kötelékében. Richard Russell ugyanis immár 30 éve gyűjti a tapasztalatot zenészként, producerként, kiadóvezetőként és tehetségek “kalauzaként”. Ezalatt olyan művészekkel munkálkodott, mint a The Prodigy, a The White Stripes vagy Adele. Az alkotás hangoskönyv formájában is megjelent és született hozzá egy 139 dalt tartalmazó, több mint 10 órás soundtrack is.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.