Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Eurovízió: Több mint 2,5 millióan voltak kíváncsiak A Dalra

ADAL_Baricz_ Gálos_ Mihály_ Samu_kisebb (1)Sikeresen indult az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóműsor szériája. Az M1-en és a Duna Worldön párhuzamosan sugárzott adásnak átlagosan több mint 1 millió fős nézettsége volt, és a legnézettebb percekben az 1,4 millió főt is megközelítette. A több mint kétórás műsorfolyamba összesen több mint 2,5 millióan néztek bele – azaz a teljes lakosság 27,5%-a.
A dalválasztó interaktív show műsorban a zsűri Agárdi Szilvi és Pál Dénes duettjét, Keresztes Ildikó, és Rácz Gergő produkcióját, a nézők sms szavazatai pedig Baricz Gergőt, Gyurcsík Tibort, valamint Palcsó Tamást juttatták tovább a középdöntőkbe. Különösen büszkék lehetünk mindhárom külhoni versenyzőkre, hiszen Keresztes a zsűri,  Baricz és Gyurcsík a nézők jóvoltából léphetett tovább.
A dalválasztó show műsor szombat este a saját idősávjában (20:15 és 22:20 között) minden más tévéműsort megelőzött. A műsor közönségaránya a két adón együtt 21,9% lett, de a 18-49 éves korosztály körében is 15% felett teljesített.
 
Forrás: Nielsen Közönségmérés

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.