Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Erzsébetligeten is szól a Rock and Roll!

Végleg vége a nyárnak, a szabadtéri bulik is lassacskán bezárnak. Újra lehet tervezni a klubkoncerteket, nyitnak a művelődési házak. A Corvin Művelődési Házban is ismét dübörög a rock and roll. Az est egyik legnagyobb dobása a Pedrofon koncert lesz.

Hagyománya van már a Corvin Művelődési Ház-Erzsébetliget Színházban a rock and rollnak, ugyanis egész programsorozat alakult ki az évek során. A szervezésben tevékenyen részt vesz a közkedvelt és a stílushoz minden tekintetében kapcsolódó bár, a Fifty’s Drinx, amely Takács János „Taki” nevével fémjelzett.

S most, hogy már az iskolában is becsengettek és az idő is borongósra fordult, kinyitja kapuit a jampik előtt a hely, hogy az aulát megint betöltse a fecskefarkas, nyakkendős; pörgő szoknyás, kendős szórakozni és táncolni vágyók tömege. A fergeteges ritmusok és az igazi rongylábparti pedig garantálja, hogy az őszi estén is úgy fogják érezni a bulizók: visszatért a nyár, vagy soha nem is ért véget.

Jönnek a rock and roll művészek!

Erről gondoskodik 20.50-től a Naked Truckers rockabilly csapat, akik vélhetően kellően beizzítják az egybegyűlteket, hogy 21.50-től az est fő dobása: a hat fős Pedrofon szólaltathassa meg a hangszereit. Hazánk egyik legtöbbet koncertező és leghitelesebb rock and roll zenekara most sem fog csalódást okozni annak, aki az igazi, ehhez a stílushoz fűződő életérzésre kíváncsi. A zenészek nem csak muzsikában, hanem fellépő ruhában és színpadi viselkedésben is hozzák a figurát, ami méginkább elhiteti velünk: visszatértek az igazi rockandrollerek, árad a rock and roll.

A legnagyobb örökzöldekkel készülnek, amelyek egytől-egyik igazi bulis, táncra csábító  dallamok, olyan előadóktól, mint Elvis Presley, Fenyő Miklós, a Hungária, Komár László, s szinte minden nagyágyú, aki valaha is adta a „kettő-négyet“. A Pedrofon nem tribute band, hanem vérbeli rock and roll zenekar, akik nagyon is tudják, miben rejlik a varázslat: a zenében!

Tehát Kezdődhet a Weekend! Este 20órakor indul a program, a belépő egységesen 900 forint. Rock and roll, két zenekar, korhű hangulat és tánctanulási lehetőség ami vár rád ezen az estén. S még csak most kezdődik…

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.