Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Erős kezdés a kultgyanús KÖRF Feszt csütörtöki nyitónapján

004_schooltourmix_drienyovszki_tamasKifogástalan rock and rollal tört utat magának a huszonéves generáció trónkövetelő könnyűzenei fesztiválja.

A Békéscsaba mellett megrendezett Körös Körül Ifjúsági Fesztivál (KÖRF 2012) ígéretes kezdéssel, már első napján elérte a tavalyi első fesztivál össz látogatószámát. A Pósteleki Szabadidő Központ területén másodszor megrendezett könnyűzenei eseménysorozat alapvető célja, hogy a régió huszonéves fiatal közönsége számára kínáljon tartalmas és minőségi szórakozási lehetőséget. Minden jel szerint új kultfesztivál van születőben, hiszen a fesztiválozók ezen célcsoportja az előzetes várakozásokat jóval felülmúló jelenléttel demonstrált kezdeményezés mellett már a nyitónapon.

A KÖRF három napon át, három zenei színpad programjaival és a József Attila Kör által szervezett kortárs irodalmi jelenléttel teszi le a voksát egy újgenerációs fesztiválélmény mellett. A vasárnap hajnalig tartó eseménysorozaton többek között tiszteletét tette már a Nemjuci, a Subscribe, a Turbo, Dj Palotai, de velünk volt Grecsó Krisztián, és a Nemkönyv projekt kreatív könyvzúzdája is.


A további két nap részletes programja megtalálható a www.korf.hu-n. Itt zúz majd többek között a Compact Disco, a The Carbonfools, a Kollektiva, az Irie Maffia, az Esti Kornél, Naga, We Plants are Happy Plants és a tits & clits is.

A Békéscsabáról rendszeresen induló KÖRF buszok menetrendjét, napi összefoglaló videókat illetve további értékes információkat a KÖRF Fesztivál Facebook oldalán tekinthetitek meg.

Sajtóregisztrációs, illetve egyéb kérésekkel forduljatok hozzánk bizalommal!

www.korf.hu

www.facebook.com/koroskorulfesztival

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=VxZfRQwT-p0

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.