Wednesday, June 12, 2024
spot_img

Latest Posts

Erdőhegyi Brigi izgalmas klippel jelentkezett

descărcareHárom évet kellett várni arra, hogy az énekesnő új videóval jelentkezzen. Most ismét megmutatja magát, mégpedig egy nagyon is ütősre sikerült kisfilmben, amely a Livin in a free world címet kapta. Brigi váltott: swing helyett egy igazi pop dallal csábítja a hallgatóságot.

A szőke énekesnőt az elmúlt időszakban szinte kizárólag swing színpadokon lehetett látni, neve egybeforrt a stílussal. Neve egyre nagyobb garanciát jelent a minőségre, a szakma egyre inkább elismeri. Nem kétséges, Brigi otthonra lelt a swingben. Mégis jó néha kirándulást tenni ismeretlenebb területekre. Így született meg a következő dal és a hozzá tartozó klip, amely éles váltást jelent az eddigiekkel.

A kiválasztott szerzemény zeneileg és szövegileg is nagyon modern, a mai kor igényeinek tökéletesen megfelelő popmuzsika, amely magában hordozza a mai világ pörgős, vagány és dögös életérzését. A dalról már előre sokat elmond a szerző személye, ugyanis Brigi Pély Barnát kérte fel a közös munkára.

Egyébként ők ketten most dolgoztak először együtt, de a megszületett mű ismeretében elképzelhető, hogy nem utoljára. Ugyanis olyan nóta született meg, amely tökéletesen megfelel az énekesnő által elképzelteknek és annak avonalnak, amelyet a mai könnyűzene hivatott képviselni. A trendeknek megfelelően nem magyar nyelvű, hanem angol verssel ellátott szerzemény született meg.

–    Amit most, ebben a dalban szerettem volna elmondani, azt swingben egyszerűen nem lehet. Így azok, akik abban a stílusban szerettek és szoktak meg, biztosan meglepődnek majd egy kicsit, de bízom benne, hogy pozitívan. Előadóként vágytam már arra, hogy egy vadabb, kevésbé konszolidált arcomat is megmutassam. A dal stílusa ezt meg is követeli hiszen a  lendület, szenvedély és a szabadság fémjelzi. – árulta el Brigi.

Ahhoz, hogy a zene igazán sikeres legyen Brigi mindenképp szorgalmazta, hogy egy igazán profi, mozgalmas és ütős klipet készítsenek el. Ennek érdekében felkérte a kétszeres magyar bajnok autóversenyzőt, Nagy Norbertet, hogy szerepeljen a videóban, mégpedig egy Maserati sofőrjeként.

–    Norbit azért kértem fel, hogy szerepeljen a klipben, mert úgy éreztem sportolói pályafutásával és sikereivel nagyon is beleillik a dal hangulatába. A Maserati szerepeltetése is ezt hivatott képviselni, Norbival a kormányánál pedig még inkább ütős lett a hatás. Mind a ketten szenvedélyesen szeretjük azt, amit csinálunk: ő az autóversenyzést, én pedig a zenét. Együtt sikerült szemléltetnünk a dal mondanivalóját, atmoszféráját. – mondta el Brigi a választást indokolva.

Brigitől már megszoktuk a vonzó nőies megjelenést, de ez minden eddiginél merészebb!- szivárgott ki pár napja mikor az énekesnő egy party keretében megmutatta egy pár barátjának és kollegájának a frissen elkészült videót!

Bár a klipbemutatót hetek óta egyre nagyobb várakozás övezi a meglepetés nem marad el!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.