Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Erdélyi turnén a Bloody Roots

BRturneErdely (1)Ötállomásos erdélyi turnéra indul a Bloody Roots. Az apropót Schmiedl Tamás ötvenedik születésnapja jelenti, amit nemrég a Moby Dick is megünnepelt egy igen sikeres bulival Budapesten.

December 6-án, a kolozsvári Flying Circus Pubban kezdi a Bloody Roots két hétvégét érintő, ötállomásos erdélyi turnéját, majd másnapMarosvásárhelyen, a Jazz and Blues Clubbanlépnek fel. A következő hétvégén Temesvár, Aradés Nagyvárad következik.

„Óriási dolognak tartom, hogy sikerült ezt a turnét összehozni, és ismét találkozhatunk az erdélyi rajongókkal és ismerősökkel”, mondja Smici. „Korábban többször is jártunk Erdélyben, fergeteges hangulatú bulik voltak, reméljük, most sem lesz ez másként! Szeretettel várunk minden rock-, Bloody Roots- és Moby Dick-rajongót a koncertekre Kolozsvárra, Marosvásárhelyre, Temesvárra, Aradra és Nagyváradra!” A Bloody Roots különleges programot játszik a születésnap jegyében: a saját dalok mellett olyan klasszikus Moby Dick-dalok is elhangzanak majd, amelyeket eddig még nem hallhatott tőlük a közönség. A turné másik állandó zenekara a Masterpiece Tribute to Metallica lesz, akik természetesen a legnagyobb Metallica-dalokat játsszák majd.

A koncerteken a SMICI 50 póló mellett Bloody Roots és Moby Dick CD, DVD és pólók, pulcsik is megvásárolhatók lesznek, és természetesen lehet majd venni a Moby Dick legújabb lemezéből, a Földi pokolból, illetve az ahhoz tartozó pólóból is.

http://www.shockmagazin.hu/programajanlo/erdelyi-turnen-a-bloody-roots

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.