Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Erdélyi klubkoncertkörútra érkezik a Quimby

Három erdélyi nagyvárosban ünnepel együtt rajongóival az idén húszéves Quimby zenekar, felsorakoztatva az elmúlt két évtized daltermésének legjavát. A turné október 5-én Marosvásárhelyen indul, 6-án a kolozsvári, 7-én pedig a székelyudvarhelyi közönség idézheti fel a slágereket.
A K.PRODUKCIÓ és az INFO FACTORY szervezésében három helyszínes turnéra érkezik Erdélybe a magyar alterock legkedveltebb és legsikeresebb csapata. „Többször és szívesen játszottunk Erdélyben, de rég óta babusgattuk egy önálló koncertturné álmát is. Tavaly Marosvásárhelyen bőrigázva hívott vissza minket a közönség. Most remélem, az eső nem, de a lelkesedés ugyanúgy jelen lesz a koncerteken” – mondta Kiss Tibi, a zenekar frontembere, akitől megtudtuk azt is, hogy az eddigi daltermésük legjavából válogatnak, de a repertoárban nagy hangsúlyt kapnak a közelmúlt Quimby-slágerei is.
A K.PRODUKCIÓ vezetője, Gujdár Gabriella azt szeretné, ha több alkalma nyílna az erdélyieknek arra, hogy élőben hallgassák meg a QUIMBY-hez hasonló, minőségi zenét képvielső zenakarokat. „Óriási bulikra számítunk, hiszen néhány száz férőhelyes klubkoncertekről van szó. Aki nem akar lemaradni, elővételben szerezze be a jegyet.” – mondja Stanik Bence. A turné koncertmenedzsere szerint a romániai magyarság jövője szempontjából kulcskérdés az idei népszámlálás sikeressége. „Hihetetlenül fontos, hogy a népszámláláskor minél többen magyarnak vallják magukat, ezért a helyszíneken minden népszámlálással kapcsolatos információ beszerezhető lesz.” – mondta a szervező.

erdely.ma


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.