Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Erdély meghódítására készül a Desperado

 Vannak olyan irigylésre méltó helyzetek, amikor a munka és a szórakozás egy és ugyanaz… Valahogy így érezheti magát a Desperado együttes is amikor Erdélybe utazik valamelyik fellépésére.
„Számunkra ez olyan mintha hazajönnénk” – árulja el Zoy! a Desperado együttes dalszerzője… Majd folytatja: „ Én Nagyváradon nőttem fel, sok csodálatos emléket őrzök a szívemben.” Majd Zsolti veszi át a szót: „Több mint tíz éve járunk rendszeresen Székelyföldre és bármikor is jövünk, soha nem szalasztjuk el azt, hogy egy kis kirándulást ne iktassunk be… Lenyűgöznek minket a csodaszép tájak, a hihetetlenül odaadó és gondoskodó emberek… vendéglátóink jóvoltából olyan meseszép helyeket láttunk már, mint a Szent-Anna, a Medve, és a Gyilkos tó, a parajdi sóbánya, vagy a Békás szoros… Ha itt vagyunk kötelező program az isteni csorba leves…
Rengeteg jól bevált kedvenc éttermünk van szerte Erdélyben…” –  Az együttes idén tavasszal is komoly tervekkel érkezik régiónkba, hisz hamarosan elkészül vadonatúj daluk, melynek nemcsak magyar, hanem angol változata is lesz. Ennek célja pedig nem más, hogy ezáltal a térség román lakta lakosságának a szívéhez is közelebb férkőzhessen… „Annak idején Váradon rengeteg román barátom volt. Még egy kicsit a nyelvet is beszéltem”-  emlékszik vissza a régi szép időkre Zoy!
A Desperdo együttes legközelebb  április 23-án Sepsiszentgyörgyön a Szent György napokon, május 2-án pedig Erdőfülén lép fel, ahol ismét felcsendülnek a jól ismert slágerek és talán már a legújabb számukból is ízelítőt adnak majd.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.