Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Energikus nagykoncertre készül a ColorStar

colorstar_pressEmber legyen a talpán, aki a ColorStar stílusát behatárolja: zenéjükben egyaránt felfedezhető számos elektronikus irányzat, továbbá a világzene, a jazz és a rock is. Ezt a páratlan, egyben izgalmas stíluskavalkádot vezetik majd elő szombaton a Zöld Pardonban, ahol még az 1998-as lemezüket is megidézik.

– Egy lendületes, sodró energiájú koncertre készülünk, ami nagyban épít a közelmúltban megjelent Flow című albumunk dalaira, de persze lehet számítani az ismert ColorStar klasszikusok közül is jó néhányra – fogalmazott Szalay Péter gitáros. – Önálló koncert lévén a műsoridő hosszabb lesz a fesztiválokon megszokottnál. Ez alkalmat ad arra, hogy eljátsszunk egy – két kedvelt, régi, instrumentális darabot is, mint amilyen az O-Zone még az első albumunkról.

A zenekar a közeljövőben szeretne még egy klipet készíteni az új album valamelyik dalához, és minél több koncerten megismertetni az idei számokat a közönséggel. A Zöld Pardonban szombaton máris egy remek alkalom nyílik erre. A belépő 400 forintba kerül.

ColorStar: Speeding Games

http://www.youtube.com/watch?v=gJjpjCycBcc&feature=player_embedded

További információ:

www.zp.hu

www.colorstar.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.