Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Első helyen nyitott Majka, Curtis és BLR közös albuma, a Belehalok a MAHASZ lemezeladási listáján!

MajkaCurtisBLR_Belehalok_1400x1400A hiphop fenegyereke legutóbb 2007-ben jelentkezett nagylemezzel, most azonban új albummal tért vissza 2012. június 11-én. Az első maxit, a Belehalok című óriási slágert már jól ismerjük, hiszen az interneten, a rádiókban és a zenecsatornákon hatalmas rajongásnak örvend, valamint a Fonogram díjátadóján is nagy sikerrel adták elő a dalt a Hooligans-szel együttműködve.  Nem meglepő hát, hogy az album címe is Belehalok lett.

A trió nagyjából egy éve dolgozik közösen, Majka és Curtis a Bomba vagy baby című dal kapcsán ismerkedtek meg, majd hamar kiderült, hogy a közös munka remekül megy, így nem volt kérdés, hogy az album további részein is együtt dolgozzanak. Itt kapcsolódott be Curtis cimborája, BLR is, aki először csak az alapokat csinálta a lemezhez, de a Belehalokban vállalt szövegelés után bebizonyosodott, hogy MC-nek is hihetetlenül tehetséges.

A lemez produceri munkálatait Schrank Doma végezte, akivel már hat éve tolja közösen a szekeret Majka, és elmondása szerint éppen azért tudnak ilyen jól együtt dolgozni, mert az ő vérében is valódi fekete zene csordogál.

A lemez különlegessége többek között egy olyan dal, melyen egy teljesen új együttműködés valósult meg: az R&B All Stars-sorozat részeként a Tedd fel című nótában Gáspár Laci és Dér Heni is szerepet vállalt.  A dal várhatóan igazi nyári sláger lesz.

http://www.facebook.com/pages/Majka/103112569723804

Top 40 album- és válogatáslemez-lista
1. MAJKA, CURTIS, BLR
Belehalok
Magneoton

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.