Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Élőben közvetítik az interneten Whitney Houston temetését

Élőben követhetik az interneten a rajongók Whitney Houston amerikai énekesnő szombati zártkörű temetési szertartását.
A soul és a pop egykori királynőjének búcsúztatását abban a newarki templomban fogják tartani, ahol a későbbi popsztár gyermekkorában először énekelt. Kristen Foster, a néhai énekesnő szóvivője bejelentette, az AP amerikai hírügynökség kameráját beengedik a szombati zárt körű szertartásra, amelyet így ahttp://livestream.com/aplive címen, illetve néhány műholdas szolgáltatáson keresztül tudnak végignézni a rajongók.
Az illetékesek szerint a szertartáson Aretha Franklin soul énekesnő, Houston keresztanyja fog énekelni. A búcsúbeszédet pedig a Grammy-díjas gospel énekes,Marvin Winans, a család régi barátja fogja tartani. Az énekesnőt a szintén New Jersey állambeli Westfield város Fair View Cemetery nevű temetőjében helyezik örök nyugalomra, ahol édesapja, a 2003-ban elhunyt John Russell Houston Jr. is nyugszik. Egyelőre nem tudni, hogy az énekesnő volt férje, Bobby Brown részt vesz-e a szertartáson.
A 48 esztendős Houston múlt szombaton hunyt el egy Beverly Hills-i szállodában. Hivatalos tájékoztatás szerint lakosztálya fürdőkádjában találtak rá, és öntudatlan állapotban húzták ki a víz alól. A törvényszéki orvostani vizsgálat szerint receptköteles gyógyszerek és alkohol kombinációjától halt meg. A vasárnap elvégzett boncolás végleges eredményére azonban még hetekig kell várni.
Az énekesnő halála óta az egekbe szökött a kereslet a dalai iránt: régi felvételei vezetik az iTunes és az Amazon.com eladási listáját is.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.