Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

ÉLŐ UFO az EFOTT sajtótájékoztatón

Nemrégiben rendezték meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) a sajtótájékoztatóját a budapesti Eiffel téren.A rendezvényen több neves fellépő mellett az UFO együttes is bemutatkozott, immáron új felállásban. Az együttest erősíti egy kitűnő énekesnő, a Megasztárban egy énekformációval induló  és a svájci Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjén is fellépő Fehér Zsuzsi.
Az együttes, azaz Cynthia, Zsuzsi és Dr.Love a nagysikerű „Nyár van” című slágerüket adták elő egy közös jam-elés keretén belül Gönczi Gáborral, az RTL Klub műsorvezetőjével és az általa vezetett Smile zenekarral.
A dal akkora sikert aratott, hogy az UFO együttes a fesztivál mellett több felkérést is kapott a szervezőktől.
Június 4-én a brit fővárosban, Londonban lépnek fel a kint élő magyar közönség előtt, majd az EFOTT 0. napján Gönczi Gáborral és a Smile-lal is színpadra lépnek, hogy közösen adjanak elő egy újabb UFO-slágert.
Az együttes vezetője Dr. Love sikeresnek ítélte az együttes arculatváltását, hisz a közönség az elmúlt 4-5 fellépés alatt végig vastapssal és nagy elismeréssel fogadta az UFO-t.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.