Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

ELKÉSZÜLT DAVE JR. ELSŐ SAJÁT SZERZEMÉNYE

Új fiatal tehetség jelent meg a zenei életben: Dave Jr. immár 7 év diszkózással a háta mögött készítette el legelső saját slágerét, mely a “Feel The Sun” címet kapta, és amelyben Gyöngyössy Fanni énekhangja csendül fel. A dal klipjében Aubert Evelin playmate-et is láthatjuk.
Az évekig tartó tanulás, gyakorlás és munka meghozta gyümölcsét, hiszen Dave Jr. első saját szerzeménye máris egy gyakorlott lemezlovas debütáló dalaként mutatkozik be. A “Feel The Sun” a napjainkban nagyon trendi román zenei dallamokat ötvözi house stíluselemekkel, így bátran állíthatjuk, hogy egy első hallásra is nagyon szerethető nóta lett a kísérletezés végeredménye. A dal szövegét tekintve a cím eléggé beszédes, hiszen a sláger a nyárról, a szerelemről és az érzékiségről szól csakúgy, mint a hozzá forgatott videoklip, amelynek a fiatal partizni vágyók által igen kedvelt Siófok, valamint a dunaújvárosi Mystic Club adott otthont. A kisfilmelőzetesének megjelenését követően a közönségnek további 3 hetet kellett várnia arra, hogy láthassa Dave Jr. klipjét teljes egészében. A videó további különlegessége amellett, hogywerkfilmet is készítettek hozzá, hogy Aubert Evelin playmate nemcsak szerepel benne, de Dave Jr. közeli barátjaként a klip promóciós feladatait is segíti.
A “Feel The Sun” című dalból Antonyo és Andreas már elkezdték saját értelmezésük készítését, így rövid időn belül további mixek megjelenésére lehet számítani. A be Famous Records gondozásában napvilágot látott szerzemény hamarosan elérhető lesz több nemzetközi zeneletöltő portálon, köztük a Juno Download és a Beatport oldalán, így már semmi sem állhat annak útjába, hogy a dunaújvárosi szórakozóhelyek meghódítását követően futótűzként terjedjen a dal országszerte vagy akár nemzetközi viszonylatban is.
Dave Jr. első saját slágere fülbemászó dallamának és slágergyanús szövegének köszönhetően a bulizni vágyók egyik nagy kedvence lehet a következő hónapokban! A fiatal és tehetséges DJ minden egyes bulin tökéletesen alkalmazkodik a közönség igényeihez, szettjeire jellemző a fokozatos felépítés. Az egyik fellépésén készült videó is tökéletes bizonyíték arra, hogy Dave Jr. igazán ért ahhoz, amit csinál.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.