Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Elkészült a főváros új himnusza, a Budapest Lovin’

Budapest, 2013. február 1. – Már minden jelentősebb digitális áruház kínálatában elérhető az olasz származású rapper és dalszövegíró, Fabreeze első önálló kislemeze Budapest Lovin’ címmel. A magyar hip-hop élet feltörekvő egyénisége két nyelven is rappel és ír dalokat: angolul és olaszul.

Habár a most megjelent Budapest Lovin’ Fabreeze első önálló dala, a rapper nem teljesen ismeretlen a magyar zenei életben. A közönség emlékezhet rá a Király Viktorral közösen készített Crazy című dalból: a két – angolul kiválóan beszélő zenész produkciója – pillanatok alatt meghódította többek között a Rádió 1 toplistáját. De a budapesti és vidéki klubok közönsége is számtalanszor találkozhatott már Fabreeze-vel, ahogy a Viva Comet 2011-es gálájának nézői is előben láthatták a rappert a színpadon.

Fabreeze első önálló dalához az ihletet országunk fővárosának, Budapestnek a lenyűgöző szépsége adta. A Budapest Lovin’ egy vallomás arról, hogy hogyan és miért szeretett bele ebbe a kelet-európai fővárosba.

Fabreezet az a RareLines Music kiadó képviseli, melynek tagjai között találjuk többek között Kassai Róbert zeneszerzőt (Cserháti Zsuzsa: Hamu és gyémánt), Ivancsics Bence hangmérnököt (egyben a Budapest Lovin’zeneszerzője) – és Tőzsér Attilát (hangmérnök, producer). A dalt először a Nyócker 8D című film nézői hallhatták, a Budapest Lovin’ ugyanis az animációs film egyik betétdala volt.

A track már elérhető  többek között az iTunes, az Amazon, a Spotify, a Nokia Music, a Rhapsody és a Google Music kínálatában. A magyar és nemzetközi rádiók zenei szerkesztői február elején kapják kézhez a dalt.

További információk a Rarelines Music weboldalán: www.rarelinesmusic.eu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.