Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Elindult a Balaton Sound, szombatra már teltházas a fesztivál

Csütörtökön elindult közel 20 ezer vendéget fogadva a vasárnapig tartó zamárdi Balaton Sound Fesztivál, amelynek szombati napjára már nem lehet napijegyet kapni. Az egyebek közt a Pet Shop Boyst, a Chemical Brotherst, és David Guettát felsorakoztató rendezvényre már szerdán este el kezdték beengedni a vendégeket a szervezők – számolt be Gerendai Károly. Hozzátette, egyelőre úgy tűnik, idén többen érkeznek külföldről, mint tavaly. Az első napon minden rendben zajlott, de egy esti program megbetegedés miatt elmarad. A Nagyszínpadon fellépésre készülő Klaxons énekese belázasodott, ezért marad el a fellépés.

Vető Viktória a fesztivál sajtófőnöke arról számolt be, hogy a fesztivál első napján körülbelül 20 ezer vendég érkezett a rendezvényre, hasonlóan az elmúlt évhez.

 

 

Idén a legnépszerűbbnek a szombati program ígérkezik, amikor a Nagyszínpad fő fellépője David Guetta lesz, előtte a Pendulum lép színpadra, a Burn Arénában pedig a kultikus német sztárt, Paul Kalkbrennert várják sokan. Erre a napra 25 ezernél is többen érkeznek Zamárdiba, hiszen a szombati jegyek már elővételben elkeltek.

 

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy főként szombaton a bejáratnál és az autópályán is jelentős, több órás várakozásra lehet számítani, ezért célszerű a meghirdetett koncertidőpontok előtt 1-2 órával már a helyszínre érkezni. Szombat kivételével a fesztivál többi napjára még kaphatók jegyek a helyszínen is, és lehet még bérletet is vásárolni korlátozott számban Vető Viktória tájékoztatása szerint.

 MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.