Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Elaludt koncert közben Lovasi András

“Bocsánat, azt hiszem elaludtam!” – ezt a mondatot Lovasi András barátai jól ismerik, de amikor ugyanez egy koncert közben hangzott fel, azon még a legelszántabb Kiscsillag és Kispál és a Borz rajongók is elképedtek.

Egyszer elaludtam koncert közben, véget is vetettem annak a koncertnek – vallotta be a DTK Show közönségének nagy derültségére Lovasi András D. Tóth Krisztának, aki legendás álomkórjáról is kérdezte a Kiscsillag frontemberét.

Nem olyan meglepő az állandó kialvatlanság, hiszen a 45 éves zenész ma már több generáció kedvenceként próbálja egy napba besűríteni a zenekari feladatokat, alkotói munkát, sportolást, a barátokat és az apai teendőket.

Ez utóbbi nem kis terhet ró Lovasira, hiszen két gyönyörű tinédzser apukájaként nemcsak a lányaival kell megvívnia csatáit, hanem az elszánt udvarlókkal is. “Mindkét lányom imádja a csajos, napozós nyaralásokat. Ilyenkor én ülök az árnyékban, olvasok, és közben a fél szememet állandóan rajtuk tartom. Próbálom az udvarlókat valahogy sakkban tartani, hogy érezzék az apai tekintélyt” – teszi hozzá nevetve a rocker, akit persze a két szép és tehetséges lány bármikor az ujja köré csavar.

Az adásból az is kiderül, hogy melyik dalának társszerzője 16 éves Eszter lánya, és hogy a hagyományosan farmeros-pólós Lovasinak ma már divattervezőnek készülő Dóra lánya ad öltözködési tanácsokat, a meglepő új stílusát a DTK Show nézői a csütörtök esti adásban ismerhetik meg az m1-en.

hirado.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.