Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Együtt a musicalmesterek

Nemzetközi csapat – Világslágerek a Grease-től a Nyomorultakig
A SingSingSing Masters Musical Show július közepétől összesen nyolcszor tekinthető meg a Barlangszínházban. Egy teljesen megújult előadás, ebben az évben nemzetközi csapat és hazai sztárok, valamint a műfaj legnagyobb slágerei várják a közönséget.
Szakál Attila, a musical rendező–koreográfusa örömét fejezte ki, hogy milyen nagy és rendkívüli élmény lesz ezen az egyedülálló helyszínen fellépni a magyar, az európai és Broadway-musical-irodalom legsikeresebb számait bemutató előadással. Igazi nemzetközi produkció várja a közönséget a Csóka Péter vezette Jackdaw zenekarral és 14 fős tánckarral. A show-ban a fellép a londoni Joël Wood, a Párizsból érkező és tavaly az Aida főszerepét magyarul hatalmas sikerrel éneklő Stéphanie Schlesser, valamint testvére, a brüsszeli Yannick Schlesser, aki a könnyűzenében is otthonosan mozog.
A hazai színeket a produkció állandó, népszerű és közönségkedvenc szereplői – Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Savanyu Gergely, Kiss Noró, Papp Attila – képviselik.
A produkcióban részletek hangzanak el többek között a Grease, az Elisabeth, a Jekyll & Hide, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a Nyomorultak, a Broadway Shows, a  Wedding Singer, a Frozen, a  Notre dame, a La Mancha lovagja és az István, a király zenés darabokból.
Joël a színpad varázsában
Az Angliában született Joël Thomas Wood énekessztár, színész musicalekben, filmekben szerepel több országban. Ő látható a Paradicsom Kamping című francia vígjátéksorozatban, ahol Sean figuráját kelti életre. Jelenleg játszik a párizsi Robin Hood musicalben, abban Kicsi Johnt alakítja. Ugyancsak a francia fővárosban énekli az Aladdin című musicalban Dzsini szerepét. Alkotóként jelen van a Disney show-ban, a Kalózok és Hercegnők Fesztivál előadásaiban. A fakír rendkívüli utazása című friss amerikai filmben is játszik. Nagyon várja már a fertőrákosi közönséggel való találkozást, és meglepetésdalokkal is készül a nagy show-ra.
Előadások a Barlangszínházban
2018. július 19., csütörtök 20:00
2018. július 20., péntek 20:00
2018. július 21., szombat 20:00
2018. július 22., vasárnap 20:00
2018. július 26., csütörtök 20:00
2018. július 27., péntek 20:00
2018. július 28., szombat 20:00
2018. július 29., vasárnap 20:00
Online jegyvásárlás: http://prokultura.jegy.hu/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.