Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Myon & Shane 54 a Félszigeten

A Freedom Music Arena amúgy is erős augusztus 26-i programjának további izmosítása érdekében Marosvásárhelyre látogat Magyarország elsőszámú trance duója, a Myon & Shane 54, akik egy olyan eredményt tudtak felmutatni, amelynek még csak a közelébe sem került soha más magyar lemezlovas: 2009-ben felkerültek a DJ Mag Top 100 DJ-jének listájára. Aztán 2010-ben túlszárnyalták előző évi teljesítményüket, és egészen a 62. helyig kapaszkodtak trance-himnuszaiknak és szédületes mash-upjaiknak köszönhetően.

Szerbia egyik legnépszerűbb metálzenekara, a Nevergreen visszatér idén a Tuborg Green Fest Félszigetre! A szabadkai banda 2007-ben már fellépett Románia legnagyobb fesztiválján, idén pedig Iggy Pop előtt, augusztus 27-én 21 órától zenélnek a Tuborg Main Stage-en.

A fesztiválon szintén fellépnek olyan közkedvelt magyar dj-k, mint Hot X, Igor Do’urden, Chris.SU, Statik és Mastif.

A fesztivál utolsó 12 előadójának nevére augusztus 20-án, a Talent Stage vetélkedő végén derül fény. A Tuborg Sound Facebook-oldalán zajló versenyben ugyanis 12 zenekar nyer fellépési lehetőséget Románia legnagyobb fesztiváljára.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vMfubbSW8Ik[/youtube]

 A Tuborg Green Fest Félsziget 2011-es kiadására augusztus 25-28. között kerül sor Marosvásárhelyen, a Maros partján, a Víkend-telep szomszédságában. A rendezvényre jegyeket az Eventim hálózatában és a www.eventim.ro oldalon lehet vásárolni. További információk: www.felsziget.ro

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.