Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

"Egy darabot a szívemből" – Máté Péter musical ősbemutató

Máté Péter – S. Nagy István

“Egy darabot a szívemből” – musical ősbemutató

2015. október 24-én a Budapest Kongresszusi Központban látható Budapesten először az “Egy darabot a szívemből” című, Máté Péter és S. Nagy István szerzeményével fémjelzett musical. A különleges darabot Vándorfi László rendezésében olyan művészek alkalmazták színpadra, mint Malek Miklós és ifj. Malek Miklós, Krámer György, Gém György és Vándorfi László. Az ősbemutatóra már kaphatók a jegyek.
Az Egy darabot a szívemből című darab az elvágyódásról szól. A ’60-as évek végének Magyarországában egy érettségiző osztály a jövőt tervezi. A bezártságot érző fiatalság minden iránt érdeklődik, ami a vasfüggönyön túlról jön. Vágyódnak az ottani szabadságra. A nagy és kockázatos lépést nehéz megtenni a disszidálás retorziói miatt. A lázadásból fakadó, nem indokolatlan kalandok véletlen tragédiákat, szerencsétlen sorsokat eredményeznek.
A társaság vezéralakjai, Tomi és Robi különböző utakon indulnak el. Egyikük végül a “szabadságot választja”, másikuk “kalandvágyból itthon marad”. Anyai féltés, bulis haverok, egy öreg lemezárus, felébredő és múló szerelmek, szétszakadó barátságok árnyalják a történetet.
De mindvégig a fiatalság fékezhetetlen humora, pörgős életritmusa, hétköznapi örömei és nagy álmodásai sugározzák a derűt, az élet igenlését, a reményt.
Máté Péter és S. Nagy István feledhetetlen slágerei biztosítják a történet mélységét és könnyedségét, könnyeit és mosolyát.
Galéria: képek az előadás jeleneteiből

Kattints a fotókra a nagy felbontású képekért!
További fotók »

Szereposztás, készítők »
Jegyvásárlás »
Jegyárak: 2990 Ft, 4490 Ft, 5990 Ft, 7490 Ft, 15000 Ft
Online jegyvásárlás ide kattintva »
Jegyek kaphatók országszerte az ismert jegyirodákban. Információ: +36 1 266 7130

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.