Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

EFOTT – A Quimby, a Beatrice, a Magashegyi Underground is fellép

 – Megvannak az idei EFOTT első fellépői. A szerdai bejelentés alapján a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, a Magashegyi Underground, valamint az Anna and the Barbies is játszik júliusban Miskolctapolcán.

    Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját idén harminc év után rendezik meg ismét Miskolctapolcán; július 15. és 20. között a miskolci Egyetemváros és környéke ad otthont a találkozónak – közölték a szervezők az MTI-vel.
Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna tavaly novemberben született kisfiával, Benjivel fog utazni az EFOTT-ra. “Ugyanúgy készülünk a fesztiválszezonra, mint eddig. Benji még csak háromhetes volt, amikor már újra próbáltam, nyolchetes korában egy holland turnéra indultunk. Meg sem kottyant neki, hiszen már hatvan koncertet lenyomott velem, amíg a hasamban volt” – idézte fel Pásztor Anna. Mint elmondta, az Anna and the Barbies jelenleg a csapat következő stúdióalbumán dolgozik, amely novemberben fog megjelenni.
A kommüniké kitér arra, hogy az EFOTT szervezői a Miskolci Egyetemmel karöltve egy tizenhat hektáros területen építik fel a fesztivált. A zenei programot idén is döntő többségben magyar előadók adják, ugyanakkor meglepetések és újdonságok is várhatók.
A tervek szerint nyolc zenei színpadot állítanak fel, emellett például tíz kilométer kábellel, három kilométer kerítéssel és egy nagyjából ezerkétszáz fős stábbal készülnek az EFOTT-ra.
Tavaly Zánkán, tavalyelőtt Velencén tartották az EFOTT-ot, Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, amelyet 1976 óta rendeznek meg. Az első a Pécs melletti Abaligeten volt, az elmúlt években Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján, Orfűn és Szolnokon is volt EFOTT, rendszeresen mintegy 70 ezres látogatószámmal.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.