Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Edward Maya a Rióban

Ha kurrens klubkoncertre vágysz, az a minimum, hogy államalapításunk előtt egy nappal becsekkolsz a Rióba. A toplistás fiatalember szuper showműsorral érkezik. Egy, két, há, ne tátsd a szád!

Ez a román srác arcpirítóan fiatal volt, amikor nevét ott olvashattuk már a chartok legfelső régióiban. A Stereo Love-val berobbant zenész, producer, előadó és zeneszerző olyan nagyságokat utasít időről-időre maga mögé a trendkövető összeállításokban, mint a látványorgiával operáló, színes-szagos poppáva, Lady Gaga, az erotikus r&b jelenlegi legnagyobb dívája, Beyoncé, vagy épp az ismert világ egyik legtöbbet foglalkoztatott, és legnagyobb rajongótáborával bíró lemezpakoló-producere, David Guetta. Nem semmi, mondhatjuk.
Számai ott pörögnek öreg kontinensünk legelitebb klubjaiban, sőt a net egyik videómegosztóján (youtube, mi más?) eddig közel 120 millióan kattintottak a nevére és a trackjeire. Csak az ominózus Stereo Love-ot 40 millióan ellenőrizték le. Táncos slágereit, olyanokat, mint a This is My Life vagy épp aDesert Rain most épp egy európai körúton teszteli. Az Eurovision Song Contest 2006 verseny korábbi negyedik helyezettje majd két órányi, élő hangszeres programot futtat.

Budapest, Cafe del Rió, augusztus 19. 22:00

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.