Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Eckü és a Mary Popkids tagjai szombaton a színpadról tudósítanak a VOLTról

A Hősökből ismert Eckü és a Mary Popkids tagjai nyakukba veszik a FestivalBuddy-t, és a 4G segítségével a színpadról közvetítik a Telekom VOLT Fesztivál történéseit.DSC04849

A Telekom VOLT Fesztivál látogatói számára már nem ismeretlenek a FestivalBuddy-k, a monitorral, kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív nyakbavehető figurák, hiszen az őket vállukon szállító BuddyGuide-ok éppen úgy hozzátartoznak a soproni koncertek mindennapjaihoz, mint a sörsátor vagy a Nagyszínpad.

A Buddy-k és az őket mozgató önkéntes BuddyGuide-ok azonban elsősorban nem a fesztiválozók barátai, hanem azoké, akik valami miatt idén kimaradnak a VOLT örömeiből. A segítségükkel ugyanis oda nézhetnek be ahová csak szeretnének, és azzal ismerkedhetnek meg, akivel csak akarnak. Ehhez nincs más tennivalójuk, mint regisztrálni a festivalbuddy.hu oldalon, és rövidesen saját maguk mozgathatják számítógépről vagy okoseszközről a BuddyGuide nyakában ülő figurát.

A lelkes fesztiválozók mellett a hétvégén ismert hazai előadók is vállalják, hogy nyakukba ültetik a FestivalBuddy-t, és megmutassák, nekik mit jelent a Telekom VOLT Fesztivál 2015-ben. A Hősökből Eckü szombaton 15:20-tól lesz BuddyGuide, aki nem csak a backstage-be enged betekintést a kíváncsiaknak, de a színpadra is magával viszi a figurát, így aki bejelentkezik a festivalbuddy.huoldalon, az olyan nézőpontból követheti az eseményeket, ahogy azt a fellépők teszik.

Este 18 órától a Mary Popkids tagjai Sanyi és Kama veszik át a stafétát, ahogy a csapat tagjai fogalmaznak: „Megmutatjuk, hogy kell kommandózni a VOLT fesztiválon! Nem ismerünk lehetetlent! #megtanitunkelni #ninjafust”.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.