Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

DVD-n a Subscribe dupla teltházas MüPa-koncertje

A júniusi, dupla teltházas MüPa-koncertjét jelentette meg DVD-n a Subscribe a napokban. Az Áthangolva című kiadvány két lemezt tartalmaz: az egyiken hanganyag, a másikon pedig videófelvétel található. A Fonogram-díjas zenekar zongoristája és két énekese december 18-án, vasárnap a Budapest Jazz Clubban áll színpadra, ahol Subscribe Light néven a DVD-s felvétel hangulatából ad ízelítőt.

Magyarország elsőszámú metalzenekara idén június 19-én vette birtokba a Művészetek Palotáját, ahol aznap két teltházas koncertet adtak. A zenekar vonósokkal, fúvósokkal illetve a versenyzongorán játszó Cséry Zolival állt színpadra, hogy legnépszerűbb dalaikat áthangszerelve adják elő. Az Áthangolva elnevezésű estén többek közt funky, swing, reggae és salsa stílusban adták elő dalaikat, melyekről hang- és videófelvételt készítettek. Ezeket az áthangszerelt dalokat most megjelentették egy dupla kiadványon, ami DVD-ből és CD-ből áll.

–         A lemez jobban szól bármelyik korábbi kiadványunknál, a dobsound őrületes – fogalmazott Csongor Bálint, a Subscribe énekese. – A képi világ is nagyon tetszik, kicsit fátyolos, és nagyon hangulatos.

Vélhetően ez a hangulat fog visszaköszönni december 18-án, vasárnap a Budapest Jazz Clubban is, ahol az együttes, pontosabban egyes tagjai Subscribe Light néven lépnek fel.

–         A dalok felépítése itt ugyanaz lesz, mint az eredeti verzióknál, csak éppen egy szál zongorával adjuk elő őket. Máté és én énekelek, egy dalba pedig a gitárosunk, Attis is beszáll – árulta el Bálint.

Aki inkább a torzított gitárra gerjed, és tombolna egy nagyot, idén még három városban meglesheti a Subscribe-ot a Road társaságában: december 27-én Győrben, 28-án Szegeden és 29-én Egerben szántják fel a színpadot. Az energikus előadás egyébként sem áll távol a zenekartól, ám a hétvégén egy újabb töltést kapott a Subscribe: Londonban egy őrületes, teltházas koncertet adtak, ahova a külvárosból különbuszokkal érkeztek a fiatalok, és fergeteges hangulatot teremtettek a klubban.

A Bitter Boundary című dal áthangolva:

http://www.youtube.com/watch?v=vkgQVn9yTiA&feature=channel_video_title

További információ:

www.zeneszoveg.hu/subscribe

www.subscribe.hu

www.facebook.com/subscribeband

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.