Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Dupla-Kowalsy meg a Vega a Barba Negrában: minden jegy elfogyott!

A zenekar és a klub életében sem fordult még elő és talán országosan is kuriózum klub-szinten, hogy egy dupla koncertre már hetekkel korábban se maradjon egy darab belépő sem. Úgy látszik, hogy a Kowalsy meg a Vega rajongóinak két egymás utáni fővárosi buli sem elég, máris, hetekkel a két Barba Negrás koncert előtt elfogyott az összes jegy a november 27-ei és 28-ai eseményre is.

A zenekar az érdeklődésnek megfelelően készül a két estére: kifejezetten hosszú műsor, és egy vadiúj színpadkép kerül bemutatásra, amit már teszteltek is a Barba Negra Music Clubban. A srácok mindkét este eljátsszák a jövőre megjelenő új nagylemez két, már korábban bemutatott dalát, a Varázsszavak és a Sírig tart című szerzeményeket is.
A terepet 27-én két csajos formáció, a Dorothy és a Mrs Columbo, 28-án pedig a Localface és a Mocsok1Kölykök melegítik be. A banda tagjai mindkét este a helyszínen dedikálják friss DVD-jüket is, mely koncertfelvétel a Barba Negra Track-ben készült idén júniusban.
A júniusi sikeres találkozó után hosszú volt a csend Budapesten, így minden tekintetben elmondható, hogy mind a közönségnek, mind a zenekarnak ünnepi lesz ez a hétvége!


● 2015. november 27-28. – sold out!
● KOWALSKY MEG A VEGA

● Barba Negra Music Club – Budapest XI.- Prielle Kornélia utca 4.
● Kapunyitás: 19:00
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1445683572401580/

Barba Negra Music Club
Budapest XI.
Prielle Kornélia utca 4.
www.facebook.com/BARBA.NEGRA.MUSIC.CLUB
www.barbanegra.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.