Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Dream Theater nyitotta meg a FEZEN-t

Nyolcvannál több hazai- és külföldi zenekar lép színpadra a Fehérvári Zenei Napok (FEZEN) rendezvényén. A fesztivál csütörtökön nyitotta meg kapuit, és idén új helyszíneken, a MÁV Előre Sportpályán és az új FEZEN Klubban rendezik meg.
Már a nyitónapon igazi zenei csemegének örülhettek a fesztiválozók: csütörtök este a nagyszínpadon a progresszív metálzene amerikai óriása, a Dream Theater adott koncertet.
Sztárzenekarokban a fesztivál pénteki és szombati napján sem lesz hiány: a fellépők között lesz a dallamos hardcore/punk zenét játszó amerikai Ignite, a power metál stílust képviselő olasz Rhapsody of Fire, a londoni DragonForce, valamint a klasszikusabb rockzenét képviselő Richie Kotzen.
A külföldi együtteseken kívül hazai, valamint székesfehérvári és Fejér megyei zenekarok is koncertet adnak. Fellép egyebek között a Quimby, az Edda, a 30Y, a Kiscsillag, az Irigy Hónaljmirigy és Magna Cum Laude.
A fesztivál különlegessége, hogy a Bajnokok városa élvonalbeli csapatainak játékosai is bekapcsolódnak a programokba: a sportolók sört csapolnak, dedikálnak, és a Vörösmarty színház művészeivel közösen karaokéznak. Csütörtökön a Videoton FC játékosai voltak ott, pénteken az Albacomp, szombaton pedig az Alcoa FKC és a Sapa Fehérvár AV 19 játékosaival fesztiválozhatnak a FEZEN vendégei.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.