Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Dokumentumfilm készül a Backstreet Boys sikertörténetéről

The 40th American Music Awards - ShowDokumentumfilm készül a Backstreet Boys nevű amerikai fiúbandáról, amely idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját.

    “Mindig is akartunk filmet készíteni, és most jött el az ideális alkalom” – hangsúlyozta közleményében a csapat. A jelenleg Backstreet Boys – The Movie munkacímen futó anyagot a Pulse Films nevű produkciós cég jegyzi, amely korábban olyan előadok számára készített zenés dokumentumfilmet, mint a Blur, Katy Perry és az LCD Soundsystem.
A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb fiúbandája idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját. A csapat új albummal és turnéval is készül a különleges születésnapra. A Backstreet Boys több mint 130 millió albumot adott el világszerte, és ezzel minden idők harminc legtöbb lemezt eladott sztárja, illetve együttese között van – adta hírül a The Huffington Post nevű hírportál.
A készülő film, amely gyermekkoruktól követi végig a tagok életét, elsőként enged bepillantást a csapat “egyedülálló és olykor szívszaggató történetébe”. A Stephen Kijak rendező által jegyzett alkotás várhatóan 2013 őszére készül el.
(http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/02/11/backstreet-boys-the-movie_n_2660738.html)

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.