Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Díjjal ünnepelte legújabb dalának premierjét a Desperado

     Az elmúlt években számtalan fellépésen fordultak már meg Bettiék szerte az országban – és a határainkon túl is – és nagyon sok esetben kapták meg a jogosnak tűnő kérdést. – „Miért nem hoztok ki már végre a sok bulis, pörgős dal után egy érzelmesebb nótát is, mint volt annak idején az Ég veled, a Fáj, vagy a Szomorú alkalom”? –  Igen… a közönség egykori nagy kedvencei voltak ezek a dalok, nagyon sok padlón lévő embernek nyújtva vigaszt a nehéz napokra. A fellépések nagy részében viszont bulizni akar a nagyközönség… akkor most mi legyen? Mosquito és Zoy a több mint 15 éve együtt dolgozó szerzőpáros összedugta a fejét és megszületett a megoldás: szülessen olyan érzelmesebb hangvételű dal, amely bulisabb, pörgősebb ritmusokra épül. Így a táncolni szerető és a kicsit melankolikusabb szövegvilágra vágyó rajongók egyaránt megtalálhatják majd benne a számukra tetszőt.

     Ez a – Miért múlik el – című legújabb Desperado nóta rövid története, melynek képi anyagához tökéletes apropót szolgáltatott a március végén Sepsiszentgyörgyön megrendezett Transilvanian Music Awards elnevezésű könnyűzenei díjkiosztó gála. (Melyen nem mellesleg az együttes az – „a 2011-es év kedvenc pop-dance csapata” címet is elnyerte, egyedülálló módon így már 2 országban mondhatva el magáról, hogy legjobb együttesként a  csúcsra értek, hiszen hazánkban 2004-ben a POPCORN magazin által kiírt „Az év kedvenc csapata 2003” címet is elnyerték már korábban.)

       „Az új Road Movie-t a facebook oldalunkon mutatjuk be

– https://www.facebook.com/DesperadoMusic/app_253237208108033 -,

persze a hivatalos site-unkon is megnézheted: – http://www.desperado.hu -.

A videó egy eddig kevésbé ismert világunkba vezet. Utazás, készülődés, fellépés előtti pillanatok és persze a nagy esemény, a díjátadás felemelő percei is megelevenednek azErdélyben forgatott képsorokon.” – mondja Zsolti.

      A dalhoz hamarosan elkészül az együttes számára lassan szokásossá váló angol verzió is, amire különösen azért van szükség, mert a formáció szerződésben áll egy olasz kiadóval, amely a 3 tagú trió európai promócióját intézi. Az olasz EGO Music még akkor figyelt fel a Desperado-ra, amikor korábbi számukat a világhírű INNA szerzőivel készítették el közösen.  Az „Inside I want you” hatalmas népszerűségnek örvendett nemcsak itthon, hanem külföldön is, nem véletlen, hogy videoklipjét is több mint 1 millióan látták. Az együttes tagjai elárulták, hogy még azzal a dallal is vannak terveik. A megnövekedett romániai érdeklődés miatt ugyanis egy új verzió elkészülését tervezik, így ha minden kedvezően alakul, akár egyszerre több Desperado dal is versenyezhet majd a slágerlistákon itthon és külföldön egyaránt.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.