Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Deutsche Telekom – Depeche Mode partneri együttműködés a Depeche Mode 2013-as nyári európai turnéján

  • DepecheMode_TelekomA távközlési vállalatcsoport mutatja be az együttes turnéját 9 országban, 16 időpontban – májusban Magyarországon is
  • A Telekom világszerte kiállításokat szervez a Depeche Mode rajongók alkotásaiból és emléktárgyaiból
  • A hazai rajongók számára a Magyar Telekom is különböző aktivitásokkal készül

_______________________________________________________________

A Deutsche Telekom partneri együttműködésre lépett a Depeche Mode-dal.

Az idén májusban induló európai turné részeként a Telekom mutatja be a koncerteket kilenc országban, köztük Budapesten is. A Telekom a rajongók bevonásával kiállítást is szervez az “Electronic Beats” nemzetközi zenei program keretében, felvonultatva az együttes rajongóinak legérdekesebb alkotásait és emléktárgyait. Az együttes új, “Delta Machine” című albuma március 26-án jelenik meg a boltokban és elérhető lesz online is. Az első, “Heaven” című dal videoklipjét február 1-jén mutatták be.

A Depeche Mode-dal folytatott partneri együttműködés részeként a Magyar Telekom aktivitásaiban részt vevő rajongók belépőjegyeket nyerhetnek az együttes májusi budapesti koncertjére, és akár az együttes tagjaival is találkozhatnak.

“ A ‘Life is for Sharing’ szlogenünk áll tevékenységünk középpontjában a zenei események támogatása során is. A Depeche Mode-ra ma zenei idolként tekintenek a világ minden táján, az együttes rajongói köztudottan hűségesek és kommunikatívak, a banda fantasztikus koncertjeiről pedig legendák szólnak. Örülünk, hogy a zenekar támogatja az elképzeléseinket, és a Deutsche Telekom Csoportot választották partnerül a turné során. A Depeche Mode közösség bevonásával egyedülálló rajongói élményt szeretnénk teremteni, felhasználva technológiánkat, termékeinket és szolgáltatásainkat” – foglalta össze a partneri együttműködés jelentőségét Wolfgang Kampbartold, a Deutsche Telekom nemzetközi marketingkommunikációért és szponzorációért felelős alelnöke.

“Mindig fontos volt számunkra az innovatív technológia használata, melynek segítségével minden turné még nagyszerűbbé tehető, mint az előző” – mondta az énekes Dave Gahan, aki nagy várakozással tekint az együttműködés elé. “A Deutsche Telekom támogatásával az eddigieknél sokkal több rajongónkkal oszthatjuk meg az élményt, sokkal többen lehetnek részesei európai turnénknak, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak.”

A partnerség mindenekelőtt a rajongókra összpontosít. Az együttes rajongói a világ minden táján meghívást kapnak egy különleges kiállításon történő részvételre, ahol a legjobbak bemutathatják az együtteshez kötődő saját műalkotásaikat, illetve emléktárgyaikat. A Telekom “Electronic Beats” elnevezésű nemzetközi zenei programja keretében, egy virtuális show formájában zajlik majd a bemutató a www.electronicbeats.net weboldalon, valamint a kiválasztott városokban – mint Berlin, Varsó, Zágráb és Prága – a valóságban is kiállítják majd a legkiemelkedőbb és legérdekesebb műveket és tárgyakat.

A brit együttessel létrejött partneri együttműködéssel a Telekom folytatja hagyományait, hiszen olyan nemzetközi előadókkal és együttesekkel dolgozott a cég már eddig is, mint Katy Perry, a Foo Fighters, a Pet Shop Boys és Robbie Williams. A távközlési iparág egyik vezető vállalataként a Telekom szerteágazó tapasztalataival, innovatív termékeivel és médialehetőségeivel támogatja a turnét és az album megjelentetését is.

A Depeche Mode egy jelenség a zene világában. Rajongóik szemében idollá váltak, népszerűségük töretlenül nőtt fennállásuk 33 éve során; az ifjúkori szinti-pop együttesből mára nemzetközileg ismert és elismert, stadionokat megtöltő sztárokká váltak. Legutóbbi, 2009/2010-es turnéjuk a több mint 2,5 millió eladott jeggyel minden rekordot megdöntött.

A magyarországi aktivitásokkal kapcsolatban további részletek a közeljövőben várhatók a T-Mobile Facebook oldalán, valamint a www.telekom.hu weboldalon.

Európai koncert dátumok 2013-ban:

Athén, 13.05.10. péntek

Szófia, 13.05.12. vasárnap

Bukarest, 13.05.15. szerda

Budapest, 13.05.21. kedd

Zágráb,  13.05.23. csütörtök

Pozsony, 13.05.25. szombat

München, 13.06.01. szombat

Stuttgart, 13.06.03. hétfő

Frankfurt, 13.06.05. szerda

Berlin,  13.06.09. vasárnap

Lipcse, 13.06.11. kedd

Hamburg, 13.06.17. hétfő

Düsseldorf, 13.07.03. szerda

Düsseldorf, 13.07.05. péntek

Prága, 13.07.23. kedd

Varsó, 13.07.25. csütörtök

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.