Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

Desperado siker recept: Hogyan jussunk 1-ről a 2-re?

913927_509877295732320_17621899_oDe feltehetnénk úgy is akár a címben foglalt kérdést, hogy vajon miben emelkedett ki a debreceni formáció jelentősége az idei Transilvanian Music Awards erdélyi könnyűzenei díjkiosztó gála kapcsán?

A válasz roppant egyszerű. Amíg a tavalyi díjkiosztón csak egy, az idein 2 díjjal is gazdagodott a poptrió.  Az év legjobb pop-dance csapata büszke címet 2012-höz hasonlóan megnyerte, ám emellé idén az év legjobb diszkó slágere díjra is megválasztotta őket Erdély könnyűzenét szerető közönsége.

Sőt a díjátadón fergeteges élő koncerttel kápráztatták el a közönséget. Igazi örömzene volt – hisz volt miért ünnepelni – a legtutibb Desperado slágerekkel!

„Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra ez az elismerés, hiszen több mint tíz éve járunk rendszeresen Erdélybe fellépni és mindig hatalmas lelkesedéssel fogadnak minket” – meséli Zsolti a zenekar egyik frontembere, majd így folytatja: –  „Az ilyen díjak bizonyítják számunkra leginkább mennyire szeretnek minket.”

„Érdekes, hogy a legnézettebb magyarországi médiumok úgy tudósítottak erről a díjátadóról, mintha az csak tehetségkutatók sztárjairól szólt volna” – kapcsolódik be az okfejtésbe Zoy, az együttes dalszerzője. – „Lehet, hogy ennek nincs számukra akkora hírértéke, de mi azért büszkék vagyunk rá, hogy az egyetlen olyan előadók voltunk a jelöltek között, akiknek 2 díjat is sikerült hazavinnie.”

Szerencsére a népszerű pop együttesnek nincs ideje a már fent említett médiumok botrányos műsor struktúráján bosszankodni, hiszen folyamatosan koncerteznek, többek közt Székelyföldön is.  – „Oda megyünk játszani, ahol szeretnek minket. Ez ilyen egyszerű. Erdély ilyen szempontból is mindig kiemelt helyet foglalt el az életünkben” – fejezte be a beszélgetést Zsolti.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.