Tuesday, December 6, 2022
spot_img

Latest Posts

Demjén Ferencet indokolatlanul fütyülték ki – a zenész kórházba került

Szombat este a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban tartották Demjén Ferenc élő koncertjét, ami kurtán-furcsán ért véget.
A pop-rock hazai koronázatlan királya már koncert kezdetén megvárakoztatta a házat bő háromnegyedig megtöltő közönségét. A kitűzött 19 órás kezdés helyett csak bő 20 perces késéssel csendültek fel az első ütemek, melyek az új – A lelkünk most is vágtat – című korongról szóltak.
A koncert kezdete után bő 50 perccel Rózsi többször is szót váltott a mellette játszó szólógitáros Menyhárt Jánossal a számok közben, mire az ismert zenész Demjén vállát veregetve valamit a fülébe súgott. A második-harmadik ilyen rögtönzött megbeszélés után a zenekar meghajolt, Rózsi megköszönte, hogy ezen az estén itt lehetett, elnézést kért a rövid fellépésért, majd a jobb lábába hirtelen beállt görcsre hivatkozva lesétált a színpadról. Azonban vastaps és éljenzés helyett inkább fütyülés, hurrogás volt performance-ának jutalma – írta a kisalfold.hu-nak az egyik olvasó.
Kis kitérő: 10+1 kihagyhatatlan érdekesség Demjén Ferencről
Demjén hivatalos oldalán az alábbi jelent meg: Ahogy bizonyára tudjátok Rózsi cukorbeteg és ez a betegség sajnálatos módon okozhat olyan állapotot, mint amit szombaton tapasztalhattunk
“Mielőtt a szombati koncerttel kapcsolatban ismét elkezdődne a szóháború, szeretnénk elnézést kérni a történtek miatt. Tudjuk, hogy sokaknak rosszul esett, hogy idő előtt be kellett fejezni a bulit, hiszen sokan messziről érkeztek egy remek szombat esti szórakozásért. Megértjük azokat, akik csalódottan mentek haza, de a koncert után Rózsit a győri kórházba vitték egy alapos kivizsgálásra. Ahogy bizonyára tudjátok Rózsi cukorbeteg és ez a betegség sajnálatos módon okozhat olyan állapotot, mint amit szombaton tapasztalhattunk.
Hogylétéről természetesen a későbbiekben tájékoztatást adunk és arra kérünk mindenkit, hogy szeretetével támogassa és biztassa, hiszen sokaknak nyújtott és nyújt dalaival támaszt. Most Demjén Ferencnek van erre szüksége!” – írta a zenész egyik munkatársa.
www.zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.